Pages in topic: < [1 2 3 4 5 6] | Powwow: Poznan - Poland
| | hehe, ciesz siê, ¿e w ogóle s¹ :) | Jul 25, 2003 |
by³a du¿a szansa, ¿e bêd¹ jeszcze póŸniej
a/ w wypo¿yczonym specjalnie na tê okazjê aparacie jest tylko z³¹cze USB i potrzebne jest dedykowane oprogramowanie do "zrzucenia zdjêæ" - jednego, ani drugiego nie ma w mojej starej maszynie = by³em zale¿ny od w³aœciciela i jego czasu.
b/mój komp w miêdzyczasie, w trakcie pracy, wykona³ pad p³aski na plecy.
c/think positive, czy jakoœ tak... See more | | |
nie obiecywa³em, tylko powiedzia³em, ¿e bêdê siê stara³ | | | ju¿ s¹!!! :) | Jul 25, 2003 |
Jeœli jeszcze nie widzieliœcie, to teraz mo¿na ju¿ nacieszyæ oczy
Pozdrawiam,
Darek | | |
Ju¿ mo¿na ogl¹daæ tak¿e i moje zdjêcia z Poznania!!
Magda | |
|
|
Zdjêcia s¹ super!...:) | Jul 28, 2003 |
| | | Piotr Turski ポーランド Local time: 04:56 2003に入会 英語 から ポーランド語 + ... Dziêkujemy za piêkn± wycieczkê! | Jul 30, 2003 |
Jak widaæ po zdjêciach, atmosfera i pogoda dopisa³y, a Poznañ (obejrzeli¶my tylko kawa³ek) - przepiêkny. Trzeba by³o jednak wracaæ. Wbrew radom gospodarzy szukali¶my campingu dalej od Poznania, po drodze do £odzi. Bez rewelacji, ale przyjemnie. Polecam za to miasteczko Uniejów - ¶redniowieczny zamek z dobr± restauracj± i k±pielisko nad Wart±. Do zobaczenia nastêpnym razem! - Piotr, Asia i Basia | | | Pages in topic: < [1 2 3 4 5 6] | To report site rules violations or get help, contact a site moderator: You can also contact site staff by submitting a support request » Powwow: Poznan - Poland CafeTran Espresso | You've never met a CAT tool this clever!
Translate faster & easier, using a sophisticated CAT tool built by a translator / developer.
Accept jobs from clients who use Trados, MemoQ, Wordfast & major CAT tools.
Download and start using CafeTran Espresso -- for free
Buy now! » |
| Protemos translation business management system | Create your account in minutes, and start working! 3-month trial for agencies, and free for freelancers!
The system lets you keep client/vendor database, with contacts and rates, manage projects and assign jobs to vendors, issue invoices, track payments, store and manage project files, generate business reports on turnover profit per client/manager etc.
More info » |
|
| | | | X Sign in to your ProZ.com account... | | | | | |