Simultane Tercümanlık Hakkında
投稿者: Arzu79
Arzu79
Arzu79
トルコ
Local time: 10:35
アラビア語 から 英語
+ ...
Jun 21, 2009

Merhabalar,

Arapça ve ingilizce yeminli tercümanım. Simultane tercümanlık hakkında bilgi almak istiyorum. Bu alanda Türkiye'de sertifika programları veya üniversitelerde özel eğitimi var mıdır? Türkiye dışında eğitim veren uygun kurumlar bulunuyor mu? Bu alanda uzman arkadaşların tavsiyelerini beklerim.

Saygılarımla,

[Edited at 2009-06-21 07:48 GMT]

Adnan Özdemir
Adnan Özdemir  Identity Verified
トルコ
2007に入会
ドイツ語 から トルコ語
+ ...
Konu derin ve engebeli bir konu Jun 21, 2009

Merhabalar,

konunun uzmanı değilim ama, herşey tamam olsa dahi o piyasaya girmek ve tutunmak zor Türkiye'de. Hatanın telafisi ve düzeltmesi yok bu branşta bildiğiniz gibi...

İlla da merak sardıysa sizi, bu işten ekmek çıkarabileceğinze inanıyorsanız, Almanya ve İngitere'de mebzul miktarda eğitim kuruluşu mevcut. Türkiye'yi çok iyi bilmiyorum. ''Herşeyi olmasada çok şeyi'' bilen Google hazretlerine de sormak lazım

Saygılar, selamlar

Faruk Atabeyli
Faruk Atabeyli  Identity Verified
トルコ
英語 から トルコ語
+ ...
Başlangıç için Jun 22, 2009

Konferans çevirmenleri uzunca bir süredir düzenli ve örgütlü olarak çalışıyorlar. Sitelerinde en azından başlangıç için yararlı olabilecek, yol gösterebilecek bilgiler var.

Kolay gelsin
F

Mustafa Ozturk
Mustafa Ozturk  Identity Verified
トルコ
フランス語 から トルコ語
+ ...
en çok para kazandıran iş Jun 23, 2009

Çeviri piyasasında en çok para kazanabileceğiniz alan Simültane çevirmenliktir. Ama yapması çok zor ve sadece çalışmakla da olmuyor doğla bir yetenek de gerektiriyor bildiğim kadarıyla.

Arzu79
Arzu79
トルコ
アラビア語 から 英語
+ ...
TOPIC STARTER
Teşekkürler.. Jun 23, 2009

Tavsiyeleriniz için teşekkürler. İstanbul'da özel bir kurum aradım fakat rastlamadım. Olsa cok iyi olurdu.

emrebinici
emrebinici
トルコ
トルコ語 から 英語
+ ...
SİMÜLTANE EĞİTİM Jun 8, 2011

Adnan Bey,merhabalar
Almanya ve ingilteredeki ilgili eğitim kurumları hangisidir acaba?
Simültane tercümanlığa yönelik eğitim almak istiyorumda...

To report site rules violations or get help, contact a site moderator:

You can also contact site staff by submitting a support request »

Simultane Tercümanlık Hakkında

Translation news in トルコ

Wordfast Pro
Translation Memory Software for Any Platform

Exclusive discount for ProZ.com users! Save over 13% when purchasing Wordfast Pro through ProZ.com. Wordfast is the world's #1 provider of platform-independent Translation Memory software. Consistently ranked the most user-friendly and highest value

Buy now! »
Anycount & Translation Office 3000
Translation Office 3000

Translation Office 3000 is an advanced accounting tool for freelance translators and small agencies. TO3000 easily and seamlessly integrates with the business life of professional freelance translators.

More info »