Off topic: Twittersel 2011 :) 投稿者: Adnan Özdemir
|
08:32 Hava güzel burda. Sobamı azcık yaktım.İspanyol havaları dinliyom. Kahvaltı yapacam birezden
08:50 kahvaltım devam ediyooo. Wikiye girdim bakınıyom. Çalışabilirsem bu gün yeni maddeler girme niyetindeyim bakalım... Merak ettiğim bazı bilgilere bi bakayım bakayım
Az önce kapı komşum ilkokullu İsmail geldi. Bilgisaya... See more 08:32 Hava güzel burda. Sobamı azcık yaktım.İspanyol havaları dinliyom. Kahvaltı yapacam birezden
08:50 kahvaltım devam ediyooo. Wikiye girdim bakınıyom. Çalışabilirsem bu gün yeni maddeler girme niyetindeyim bakalım... Merak ettiğim bazı bilgilere bi bakayım bakayım
Az önce kapı komşum ilkokullu İsmail geldi. Bilgisayardan çıkarttırdığım uzay ev modellerine teşekkür etti. Yaptığı karton ev okulda öğretmeni ve arkadaşlarınca çok beğenilmiş. Söz İsmail gülüm ne zaman internetlik bi işin olursa kapımı tekmele, müzik yüksek sesli olsa da duyarım aslanım ben. Bende teşekkür ettim İsmail'e...
09:17 Şimdi de F. Kısaparmak söylüyoo. Kilim diyo. Söyle Gakkoş sööle. Diline sağlık...
Öyle tabi ben biliyom zaten... Şifreli kelli felli e-mail hesaplarımız var ya) EEEE ne olmuş) Ne olacak taslak olarak kaydedilen bilgiler bile (aklınıza gelen tüm e-mail hesapları için geçerli) okunabilir arkadaşlar. Dünya bu vallağa bak.) Dünyanın herhangi bir köşesinden noktasından merkezinden.. den ... dennn
09:45 Şifrem var ağbi filan hikaye. Ona göre bak Etxeberria kardeşim. İstenirse 185 haneli değil milyon kere milyonlu e-mail hesabı açın, Corc isterse, başkaları isterse, işi bilen herhangi bir birey isterse, ruhunuz bile duymadan en mahreminiz gezilebilirrrr. Gerçekten bak Etxe.
İsteyen bu köşeye Twittersel maceralarını yazabilir bence... Tek yapacağı edit düğmesinden
editleyivermek zaman zaman
09:57 Aklıma geldi de dün gece uyduruk rasathanemden -yani çatıdaki- gökyüzünü seyrediyordum, uzayda sanki yeni bi galaksi gibi bişiy gördüm. Bakalım 1 ay daha gözleyecem emin olduğumda uygun bi isim vereceğim...
10:51 Yeni aklıma geldi de prozköy demir çelik alüminyum profilinizde gördüğünüz IP noları da yönlendirilebilir bence. Şöyle: Moskova'da oturuyorum ya, istersem ordan bakarım alüminyum bir profile, kendimi Japonya'dan bakmış gibi gösterebilirim. Aynısı E-mail IP leri için de geçerli bence
13:24 Afrodizyak gerekmiyo bana da ne yapayım dayanamıyom şu bitter çikolataya. Çalışırken ağzıma atıveriyorum. Bu arada Barış Manço söylüyor ''Can bedenden çıkmayıncaaaa''. Söyle aslan hemşehrim sööle. Çok şey borçluyum sana Barış ağabeyim benimm.
13:42 Üstad Mikel Laboa sırada ''txoria txori'' ile başladı şimdi de ''Izarren hautsa'' ile devam ediyoo... Ne güzel söölüyo bee... İçli böyle içime işliyor resmen...
13:53 Üstad Ahmet Kaya sırayı aldı ''dikenli gülümü unuttum helada başım belada'' ne güzel de protest... Hasretle yad ediyorum. İyiymiş ööle söyledi bana bulunduğu yerde.
14:08 Sırada ''Tezgahtar Nebahat'' gözlerim yaşarıyo tabi benim de tercüman bi tezgahtar emekçi olarak...
14:18 İlk defa öğle yemeğimi vaktinde yemeye karar verdim. Menüde sardalye mangal, ardından da güzel bi uyku..
...
....
....
19:20 Bugün Wikipedia açısından pek verimli olamasam da 24 madde girdim, bu da yeter diyorum, şimdi birez de prozköyde gezeyim, tabii fonda müzik Paco de Lucia çalsın bakalım... Çal üstadım çal, ümit ederim ki Endülüste yine bi konserine gelebilirim, kısmet...
00.33 [03 Ocak 2011] Herkese iyi geceler arkadaşlar, çalışacaklara kolay gelsin, ben yatıyorum, uyuyabilirsem uyuyamazsam ZDF'de Ispector Barnaby'yi ve Guido Knopp'un sunduğu ZDF-History'yi seyredecemm. Galiba konu K. Kolomb hakkında bu akşam... Kutsal bildiğiniz değerler hep yanınızda olsun.
==========================================================
Vikipedi Kurucusu Jimmy Wales'ten Teşekkür
==========================================================
Vay! Ne diyebilirim ki? Teşekkürler.
Şimdiye kadarki en başarılı bağış kampanyasının sonuna geldik. 8 haftadan kısa sürede 16 milyon dolar toplandı.
İnanılmaz. Ama ben şaşırmadım.
2001'de insanlara güvenerek yola çıktım ve sizler beni hiç yalnız bırakmadınız.
İnsanlığın şimdiye kadar derlenmiş en büyük bilgi koleksiyonunu sizler oluşturdunuz: 270 dilde 19 milyon ansiklopedi maddesi; üstelik her geçen gün büyüyüp gelişiyor. Bunu siz desteklediniz, finanse ettiniz ve korudunuz.
Vikipedi'nin masraflarını reklamlar ödemiyor. Sizler ödüyorsunuz. Vikipedi dünyanın en fazla ziyaret edilen beşinci web sitesi -sadece geçen ay 400 milyon ziyaretçi- ve sunucuları ile az sayıdaki çalışanlarının giderlerini tamamıyla toplanan bağışlardan karşılıyor.
Bağışlarınız sayesinde Vikipedi kullanımı ücretsiz ve reklamsız olmaya devam edebiliyor. Bağışlarınız, bilgiye özgürce ulaşım imkanını tüm dünyaya yaymamıza yardımcı oluyor.
Vikipedi'yi gerçekleştirmek adına yaptığınız tüm katkılar için teşekkürler. Yorumlarınızdan çok etkilendim ve Vikipedi'ye olan tutkunuza tanık olma ayrıcalığını elde ettim.
Bu hayret verici bir öykü. Hiçbir benzeri yok.
Eğer Vikipedi'ye henüz bağışta bulunmadıysanız, hâlâ geç değil. Bilginin özgürce ve açıkça paylaşılmasına hâlâ destek olabilirsiniz. Sadece buraya tıklayın.
Tekrar teşekkürler.
Jimmy Wales
Kurucu, Vikipedi
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
[Edited at 2011-01-02 22:58 GMT] ▲ Collapse | | | Adnan Özdemir トルコ Local time: 20:22 2007に入会 ドイツ語 から トルコ語 + ... TOPIC STARTER | Adnan Özdemir トルコ Local time: 20:22 2007に入会 ドイツ語 から トルコ語 + ... TOPIC STARTER 25 Şubat 2011 Azuzu Berria yılında akşam twitterim | Feb 25, 2011 |
18:50: tam evden çıkacakken küçük bir iş geldi. Olsun bakalım müşteriyi kırmamak için aldım. Onlar da sonraki proceleri bana vereceklerini söölediler
19:00 suları: Kudozda az bi morelim bozuldu bugün... neyse artık... Her tür insan var şu internette. Ah bir de telefon iletişimini sevebilseydik ulusça ... ... See more | | | To report site rules violations or get help, contact a site moderator: You can also contact site staff by submitting a support request » Twittersel 2011 :) No recent translation news about トルコ. |
Trados Studio 2022 Freelance | The leading translation software used by over 270,000 translators.
Designed with your feedback in mind, Trados Studio 2022 delivers an unrivalled, powerful desktop
and cloud solution, empowering you to work in the most efficient and cost-effective way.
More info » |
| Anycount & Translation Office 3000 | Translation Office 3000
Translation Office 3000 is an advanced accounting tool for freelance translators and small agencies. TO3000 easily and seamlessly integrates with the business life of professional freelance translators.
More info » |
|
| | | | X Sign in to your ProZ.com account... | | | | | |