Pages in topic:   < [1 2]
Fakslı Çok Fonksiyonlu Yazıcı
投稿者: Haluk Erkan
Haluk Erkan
Haluk Erkan  Identity Verified
トルコ
Local time: 19:50
ドイツ語 から トルコ語
+ ...
TOPIC STARTER
BROTHER MFC-7440N Mar 3, 2011

Üstten beslemeli (35 sayfaya kadar!!!), fakslı, toner dolumu 20 TL, drumu (12.000 sayfa) 160 TL ve ederi 612 TL.

Hem üstten beslemeli, hem fakslı, hem de sayfa sıkıştırması yapmayan, belleği 32 MB (diğerlerine göre çok üstün), çıktıları kaliteli bir ürüne benziyor a
... See more
Üstten beslemeli (35 sayfaya kadar!!!), fakslı, toner dolumu 20 TL, drumu (12.000 sayfa) 160 TL ve ederi 612 TL.

Hem üstten beslemeli, hem fakslı, hem de sayfa sıkıştırması yapmayan, belleği 32 MB (diğerlerine göre çok üstün), çıktıları kaliteli bir ürüne benziyor arkadaşlar. Siz ne dersiniz?

http://welcome.brother.com/tr-tk/products-services/multi-function-centres/mfc-7440n.tab2.html
Collapse

Haluk Erkan
Haluk Erkan  Identity Verified
トルコ
Local time: 19:50
ドイツ語 から トルコ語
+ ...
TOPIC STARTER
SONUÇ Apr 19, 2011

Merhaba arkadaşlar,

nihatetinde MFC 7320 Brother çok fonksiyonlu (faks dahil) bir yazıcı aldım ve 2-3 haftadan beri kullanıyorum. Faksını ve üstten beslemesini kullanmak henüz nasip olmadı, ancak diğer tüm özellikleri tatmin edici ve kullanımı gayet kolay bir alet. Ayrıca tarayıcıdan kendi içinde barındırdığı basit bir OCR 'e yönlendirme de yapabiliyor, kalitesi tabii ki ABBYY kadar değil... Şimdilik bu yazıcıyı gerçekten tavsiye edebilirim, fakat 6 a
... See more
Merhaba arkadaşlar,

nihatetinde MFC 7320 Brother çok fonksiyonlu (faks dahil) bir yazıcı aldım ve 2-3 haftadan beri kullanıyorum. Faksını ve üstten beslemesini kullanmak henüz nasip olmadı, ancak diğer tüm özellikleri tatmin edici ve kullanımı gayet kolay bir alet. Ayrıca tarayıcıdan kendi içinde barındırdığı basit bir OCR 'e yönlendirme de yapabiliyor, kalitesi tabii ki ABBYY kadar değil... Şimdilik bu yazıcıyı gerçekten tavsiye edebilirim, fakat 6 ay sonra deneyimlerim nasıl olur, bunu zaman gösterecek.

İlgilenen tüm arkadaşlara tekrar çok teşekkür ederim.
İyi çalışmalar
Collapse

Pages in topic:   < [1 2]

To report site rules violations or get help, contact a site moderator:

You can also contact site staff by submitting a support request »

Fakslı Çok Fonksiyonlu Yazıcı

Translation news in トルコ

Pastey
Your smart companion app

Pastey is an innovative desktop application that bridges the gap between human expertise and artificial intelligence. With intuitive keyboard shortcuts, Pastey transforms your source text into AI-powered draft translations.

Find out more »
Anycount & Translation Office 3000
Translation Office 3000

Translation Office 3000 is an advanced accounting tool for freelance translators and small agencies. TO3000 easily and seamlessly integrates with the business life of professional freelance translators.

More info »