This site uses cookies.
Some of these cookies are essential to the operation of the site,
while others help to improve your experience by providing insights into how the site is being used.
For more information, please see the ProZ.com privacy policy.
Evet demokrasimiz Batı Avrupa ayarında değil. Ülkemiz rahmetli Süleyman Demirel'in de belirttiği gibi "hiçbir zaman layıkıyla yönetilemedi".
Ancak, ne kadar şikayet edersek edelim "en kötü demokrasi en iyi askeri rejimden daha iyidir". Geçmişte; 1980 darbesinde Mamak Askeri cezaevinde işkence görmüş olan onlarca "Ülkücü" ve Devrimci" insan tanıdım. Duyduklarımı unutmam ve burada anlatmam olanaksız...
En son meydanlara Gezi sırasında Ankara'd... See more
Evet demokrasimiz Batı Avrupa ayarında değil. Ülkemiz rahmetli Süleyman Demirel'in de belirttiği gibi "hiçbir zaman layıkıyla yönetilemedi".
Ancak, ne kadar şikayet edersek edelim "en kötü demokrasi en iyi askeri rejimden daha iyidir". Geçmişte; 1980 darbesinde Mamak Askeri cezaevinde işkence görmüş olan onlarca "Ülkücü" ve Devrimci" insan tanıdım. Duyduklarımı unutmam ve burada anlatmam olanaksız...
En son meydanlara Gezi sırasında Ankara'da çıkmıştım. Amacımız yine demokrasi idi. Yazgımızda mı vardır nedir? Bizim gibi "delilerin" yazgısı da meydanlar olsa gerek. Bu kez yine Ankara'ya meydanlara gidiyorum. Şu kadarcık bile olsa demokrasimizin değerini bilelim.
2016 yılında darbe yapmaya çalışmak nedir? Vergilerimizi bize silah çekmek için mi kullanıyorsunuz ey şaşkınlar!
Demokrasi; demokrasiiii demokrasiiii, daha çok demokrasi... Gerçek demokrasiyi hep birlikte kurmaya çalışalım.
Karaman'dan yola çıkıyoruz; bisikletle gidemeyeceğim ne yazıkki dönünce sürerim artık cinatlarımı...
The leading translation software used by over 270,000 translators.
Designed with your feedback in mind, Trados Studio 2022 delivers an unrivalled, powerful desktop
and cloud solution, empowering you to work in the most efficient and cost-effective way.
Translate faster & easier, using a sophisticated CAT tool built by a translator / developer.
Accept jobs from clients who use Trados, MemoQ, Wordfast & major CAT tools.
Download and start using CafeTran Espresso -- for free