Tamamladığım işle ilgili maillerime yanıt alamıyorum
投稿者: Selma Yavas
Selma Yavas
Selma Yavas  Identity Verified
トルコ
Local time: 06:41
英語 から トルコ語
Nov 12

Merhaba arkadaşlar,
Yaklaşık 12 yıldır serbest çevirmenlik yapıyorum. Proz'dan aldığım iş sayısı çok fazla değil ama aldığım işlerde de firma için yapılan değerlendirmelere bakarak alıyorum işi. 27 Ekim tarihli Midde East Translation'ın editing ilanına başvurup işi 2 günde tamamladım. Ödemeyle ilgili proje yöneticisi en son bana 29 Ekim'de mail atıp o hafta sonu tüm PO'ları halledeceğini yazmıştı. Aradan 2 hafta geçti. Şimdi son 2-3 mailime dönüş
... See more
Merhaba arkadaşlar,
Yaklaşık 12 yıldır serbest çevirmenlik yapıyorum. Proz'dan aldığım iş sayısı çok fazla değil ama aldığım işlerde de firma için yapılan değerlendirmelere bakarak alıyorum işi. 27 Ekim tarihli Midde East Translation'ın editing ilanına başvurup işi 2 günde tamamladım. Ödemeyle ilgili proje yöneticisi en son bana 29 Ekim'de mail atıp o hafta sonu tüm PO'ları halledeceğini yazmıştı. Aradan 2 hafta geçti. Şimdi son 2-3 mailime dönüş yapılmıyor. Proz'dan ödeme talebi gönderdim. Yine ses yok. Ne yapmalıyım bilemedim. Firmayla ilgili negatif geri bildirimde bulunmayı düşündüm ama faydası olur mu bilemedim. Ne önerirsiniz?
Collapse

Özgür Salman
Özgür Salman  Identity Verified
トルコ
英語 から トルコ語
+ ...

このフォーラムのモデレーター
BlueBoard Nov 12

Bazı firmalar Blueboard puanına ve olumsuz yorumlara çok önem veriyor. Kendilerine "Ödememi şu kadar gün içinde yapmazsanız Bluboard'da size 1 puan verip olumsuz yorum yapmak zorunda kalacağım." gibi bir mail yollarsanız durumu ciddiye alma oranları yükselebiliyor.

1 puan ve olumsuz puanı peşinen verip mailinizde bunu belirtmeniz de işe yarayabiliyor. Hatta ödemenizi yaptıktan sonra puanınızı ve yorumunuzu silmenizi veya düzeltmenizi de rica edebiliyorlar. Yap
... See more
Bazı firmalar Blueboard puanına ve olumsuz yorumlara çok önem veriyor. Kendilerine "Ödememi şu kadar gün içinde yapmazsanız Bluboard'da size 1 puan verip olumsuz yorum yapmak zorunda kalacağım." gibi bir mail yollarsanız durumu ciddiye alma oranları yükselebiliyor.

1 puan ve olumsuz puanı peşinen verip mailinizde bunu belirtmeniz de işe yarayabiliyor. Hatta ödemenizi yaptıktan sonra puanınızı ve yorumunuzu silmenizi veya düzeltmenizi de rica edebiliyorlar. Yapıp yapmamak tabii ki size kalmış.

Bluebord'da buna benzer pek çok yorum var "Ödeme, durumu buraya yazdıktan sonra yapıldı." vs. şeklinde.

[Değişiklik saati 2024-11-12 12:14 GMT]
Collapse

Selma Yavas
Elif Baykara Narbay

Selma Yavas
Selma Yavas  Identity Verified
トルコ
英語 から トルコ語
TOPIC STARTER
teşekkürler Nov 12

Benim de aklıma bu çözüm gelmişti. Teşekkürler! Blueboard yorumlarının düzenlenebildiğini bilmiyordum ama bu bilgi için çok sağ olun.

Özgür Salman

To report site rules violations or get help, contact a site moderator:

You can also contact site staff by submitting a support request »

Tamamladığım işle ilgili maillerime yanıt alamıyorum

Translation news in トルコ

Protemos translation business management system
Create your account in minutes, and start working! 3-month trial for agencies, and free for freelancers!

The system lets you keep client/vendor database, with contacts and rates, manage projects and assign jobs to vendors, issue invoices, track payments, store and manage project files, generate business reports on turnover profit per client/manager etc.

More info »
CafeTran Espresso
You've never met a CAT tool this clever!

Translate faster & easier, using a sophisticated CAT tool built by a translator / developer. Accept jobs from clients who use Trados, MemoQ, Wordfast & major CAT tools. Download and start using CafeTran Espresso -- for free

Buy now! »