çeviri tecrübesi kazanmak için yardım arıyorum
投稿者: thesame (X)
thesame (X)
thesame (X)
Local time: 00:33
英語 から トルコ語
Jan 30, 2007

merhaba arkadaşlar.. ege amerikan kültürü ve edebiyatı 4, sınıf öğrencisiyim.. çeviri de amatör çalışmalarım var ama kendimi daha fazla geliştirmek istiyorum. iş bulmak istiyorum.. bi de bitirince yemin belgesi almak istiyorum... bu konularda bana yazmanızı istiyorum.. mailime de yollayabilirsiniz: [email protected]

[Subject edited by staff or moderator 2007-01-30 16:30]

Selcuk Akyuz
Selcuk Akyuz  Identity Verified
トルコ
英語 から トルコ語
+ ...
Vakit ayırıp Türkçe forumdaki eski yazıları okursanız Jan 30, 2007

sorduğunuz soruların cevaplarını bulabilirsiniz. Amatör çalışmalarınız hakkında bilgi verirseniz belki size daha fazla yardımcı olabiliriz.

Şadan Öz
Şadan Öz  Identity Verified
トルコ
英語 から トルコ語
Ayrıca Jan 30, 2007

Madem Amerikan Kültürü ve Edebiyatı öğrencisisiniz, o halde kitap çevirmenleri örgütlenmesiyle de bağlantı kurmanızı tavsiye ederim.
Site adresi:
http://www.cevbir.org/

Kolay gelsin diyor ve başarılar diliyorum.

translatetr.com
translatetr.com
トルコ
ウクライナ語 から トルコ語
+ ...
Çeviri Tecrübesi Feb 6, 2007

Çeviri tecrübesi kazanmanın en iyi yolu belli bir ücret karşılığı bu işi yapmaktır çünkü para her zaman iyi bir motivasyon verir. Çok yüksek ücret istemediğiniz sürece çeviri büroları öğrencilerle çalışabilir. Tabi çok kalite gerektirmeyen acil öğrenci ödevleri gibi işler olabilir. Ancak 1000 krk 2 ytl gibi düşük bir fiyat verebilirler.

To report site rules violations or get help, contact a site moderator:

You can also contact site staff by submitting a support request »

çeviri tecrübesi kazanmak için yardım arıyorum

Translation news in トルコ

Trados Studio 2022 Freelance
The leading translation software used by over 270,000 translators.

Designed with your feedback in mind, Trados Studio 2022 delivers an unrivalled, powerful desktop and cloud solution, empowering you to work in the most efficient and cost-effective way.

More info »
Trados Business Manager Lite
Create customer quotes and invoices from within Trados Studio

Trados Business Manager Lite helps to simplify and speed up some of the daily tasks, such as invoicing and reporting, associated with running your freelance translation business.

More info »