Служба підтримки користувачів ProZ.com віднині доступна українською мовою.
投稿者: Helen Shepelenko
Helen Shepelenko
Helen Shepelenko
サイトのスタッフ
Jun 3, 2009

Доброго дня!

Мене звуть Олена, я працюю у службі підтримки користувачів сайту з моменту відкриття харківської філії та рада бачити вас, як член команди ProZ.com. Протягом цих місяців я отримала чималий досвід, тому з радістю допоможу вам розібратись у питаннях, які можут
... See more
Доброго дня!

Мене звуть Олена, я працюю у службі підтримки користувачів сайту з моменту відкриття харківської філії та рада бачити вас, як член команди ProZ.com. Протягом цих місяців я отримала чималий досвід, тому з радістю допоможу вам розібратись у питаннях, які можуть у вас виникнути, наприклад: як оновити інформацію у профілі, які акції зараз проводяться на сайті, як здійснити оплату або втілити у життя ваші пропозиції по вдосконаленню роботи сайта, та інш. Ви можете надсилати запит як українською, так і російською мовою, я з задоволенням відповім на зручній вам мові.

Оберіть тему запиту та напишіть питання на http://www.proz.com/support

З повагою,
Олена
Collapse

Roman Bulkiewicz
Roman Bulkiewicz  Identity Verified
Local time: 14:23
英語 から ウクライナ語
+ ...
А можна особисте запитання? Jun 3, 2009

Добрий день. Дуже приємно познайомитися.

З вашого дозволу, хочу запитати:

А ви на балучі тільки з ачехської перекладаєте?

Oleg Rudavin
Oleg Rudavin  Identity Verified
ウクライナ
2003に入会
英語 から ウクライナ語
+ ...
- Jun 3, 2009

Roman Bulkiewicz зацікавився: А ви на балучі тільки з ачехської перекладаєте?

Романе, та будьте ж милосердим! Дівчатам щодня доводиться відповідати на тікєти від індусів, китайців та інших гондурасців - а тут ще й Ви з "особистими питаннями"!

Roman Bulkiewicz
Roman Bulkiewicz  Identity Verified
英語 から ウクライナ語
+ ...
гаразд... Jun 3, 2009

...не буду

Helen Shepelenko
Helen Shepelenko
サイトのスタッフ
TOPIC STARTER
Мені теж дуже приємно познайомитися :) Jun 4, 2009

Добрий вечір, Роман!

Дякую за запитання:). Дійсно, як вже сказав Олег, за день мені доводиться вирішувати різні питання та тестити ті, чи інші куточки сайту, з різними даними у профілі. Тому, щоб кожен раз не змінювати профіль, я залишила ці мови та області спеціалізації
... See more
Добрий вечір, Роман!

Дякую за запитання:). Дійсно, як вже сказав Олег, за день мені доводиться вирішувати різні питання та тестити ті, чи інші куточки сайту, з різними даними у профілі. Тому, щоб кожен раз не змінювати профіль, я залишила ці мови та області спеціалізації, та інш.

А якщо вам дійсно потрібен переклад з цих мов, скажіть мені, та я і наш всемогутній суппорт, зробимо усе можливе для цього

Олена
Collapse

To report site rules violations or get help, contact a site moderator:

You can also contact site staff by submitting a support request »

Служба підтримки користувачів ProZ.com віднині доступна українською мовою.

Translation news in ウクライナ

TM-Town
Manage your TMs and Terms ... and boost your translation business

Are you ready for something fresh in the industry? TM-Town is a unique new site for you -- the freelance translator -- to store, manage and share translation memories (TMs) and glossaries...and potentially meet new clients on the basis of your prior work.

More info »
Wordfast Pro
Translation Memory Software for Any Platform

Exclusive discount for ProZ.com users! Save over 13% when purchasing Wordfast Pro through ProZ.com. Wordfast is the world's #1 provider of platform-independent Translation Memory software. Consistently ranked the most user-friendly and highest value

Buy now! »