Служба підтримки користувачів ProZ.com віднині доступна українською мовою. 投稿者: Helen Shepelenko
|
Доброго дня!
Мене звуть Олена, я працюю у службі підтримки користувачів сайту з моменту відкриття харківської філії та рада бачити вас, як член команди ProZ.com. Протягом цих місяців я отримала чималий досвід, тому з радістю допоможу вам розібратись у питаннях, які можут... See more Доброго дня!
Мене звуть Олена, я працюю у службі підтримки користувачів сайту з моменту відкриття харківської філії та рада бачити вас, як член команди ProZ.com. Протягом цих місяців я отримала чималий досвід, тому з радістю допоможу вам розібратись у питаннях, які можуть у вас виникнути, наприклад: як оновити інформацію у профілі, які акції зараз проводяться на сайті, як здійснити оплату або втілити у життя ваші пропозиції по вдосконаленню роботи сайта, та інш. Ви можете надсилати запит як українською, так і російською мовою, я з задоволенням відповім на зручній вам мові.
Оберіть тему запиту та напишіть питання на http://www.proz.com/support
З повагою,
Олена ▲ Collapse | | | А можна особисте запитання? | Jun 3, 2009 |
Добрий день. Дуже приємно познайомитися.
З вашого дозволу, хочу запитати:
А ви на балучі тільки з ачехської перекладаєте?
| | | Oleg Rudavin ウクライナ Local time: 14:23 2003に入会 英語 から ウクライナ語 + ...
Roman Bulkiewicz зацікавився: А ви на балучі тільки з ачехської перекладаєте?
Романе, та будьте ж милосердим! Дівчатам щодня доводиться відповідати на тікєти від індусів, китайців та інших гондурасців - а тут ще й Ви з "особистими питаннями"! | | |
...не буду
| |
|
|
Мені теж дуже приємно познайомитися :) | Jun 4, 2009 |
Добрий вечір, Роман!
Дякую за запитання:). Дійсно, як вже сказав Олег, за день мені доводиться вирішувати різні питання та тестити ті, чи інші куточки сайту, з різними даними у профілі. Тому, щоб кожен раз не змінювати профіль, я залишила ці мови та області спеціалізації... See more Добрий вечір, Роман!
Дякую за запитання:). Дійсно, як вже сказав Олег, за день мені доводиться вирішувати різні питання та тестити ті, чи інші куточки сайту, з різними даними у профілі. Тому, щоб кожен раз не змінювати профіль, я залишила ці мови та області спеціалізації, та інш.
А якщо вам дійсно потрібен переклад з цих мов, скажіть мені, та я і наш всемогутній суппорт, зробимо усе можливе для цього
Олена ▲ Collapse | | | To report site rules violations or get help, contact a site moderator: You can also contact site staff by submitting a support request » Служба підтримки користувачів ProZ.com віднині доступна українською мовою. No recent translation news about ウクライナ. |
TM-Town | Manage your TMs and Terms ... and boost your translation business
Are you ready for something fresh in the industry? TM-Town is a unique new site for you -- the freelance translator -- to store, manage and share translation memories (TMs) and glossaries...and potentially meet new clients on the basis of your prior work.
More info » |
| Wordfast Pro | Translation Memory Software for Any Platform
Exclusive discount for ProZ.com users!
Save over 13% when purchasing Wordfast Pro through ProZ.com. Wordfast is the world's #1 provider of platform-independent Translation Memory software. Consistently ranked the most user-friendly and highest value
Buy now! » |
|
| | | | X Sign in to your ProZ.com account... | | | | | |